Marktonderzoek

Bent u op zoek naar partijen die willen investeren en bijdragen aan uw kerkgebouw? Wilt u de exploitatie op orde krijgen?

Om de exploitatie van een kerkgebouw op orde te krijgen is het soms nodig om aanvullende inkomstenbronnen te zoeken. Wij zoeken met u naar partijen die willen investeren en bijdragen aan uw kerkgebouw. Ook kunnen wij  op zoek gaan naar marktpartijen die geïnteresseerd zijn in een zekere vorm van samenwerking (als huurder of gebruiker): een zogenaamde marktconsultatie.

Wij stellen hiervoor een zorgvuldige marktanalyse op die een beeld geeft van potentiële partijen die passen bij uw wensen en de gestelde voorwaarden. Hierbij maken we ook graag gebruik van de kennis die bij u reeds aanwezig is op dit vlak. U kent de omgeving tenslotte het beste.


Mocht u juist op zoek zijn naar een nieuw of ander gebouw dan kunnen wij voor u deze zoektocht uitvoeren. Op basis van uw wensen en eisen (Programma van Eisen) zoeken wij in de markt beschikbare locaties en gebouwen, binnen uw budget.

Ons werk is waar we trots op zijn.

Ons werk

Toe aan een nieuw vastgoed perspectief?
Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.