Kerkenvisie

Onze kennis van de kerken en kerkgebouwen in combinatie met onze kennis van de markt en de overheid zorgt ervoor dat juist wij de onderliggende belangen. Verder aanvullen...

Heeft u een kerkenvisie nodig of wilt u gewoon eens weten wat een kerkenvisie eigenlijk is? Neem dan gerust contact met ons op.


KAAder kerkadvies kent als geen ander gebied van zowel overheid als kerk. Onze kennis van de kerken en kerkgebouwen in combinatie met onze kennis van de markt en de overheid zorgt ervoor dat juist wij de onderliggende belangen, gevoelens en thema’s op de juiste wijze kunnen aansnijden en omzetten in een beleidsdocument dat gedragen wordt door de verschillende partijen.

Onze adviseur Alwin Kaashoek één van de procesbegeleiders voor de Pilot Kerkenvisies vanuit de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed geweest. Samen met twee gemeenten (Rotterdam en Súdwest-Fryslân) stellen we een kerkenvisie op die op maat is gesneden voor de specifieke lokale situatie ter plaatse.

Met deze ervaringen is door de Rijksdienst een handreiking opgesteld: 'Bouwstenen voor een Kerkenvisie'. Door te klikken kunt u dit document downloaden.


Op dit moment zijn we met de gemeenten Vlaardingen en Zwolle een kerkenvisie aan het opstellen.


Ons werk is waar we trots op zijn.

Ons werk

Toe aan een nieuw vastgoed perspectief?
Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.